20. yıla muhteşem gece

Orhangazi Bursasporlular Derneği’nin kuruluş yıl dönümü özel bir etkinlikle kutlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ‘İlçe olarak kulübümüzün her zaman yanındayız’ dedi.

20. yıla muhteşem gece

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Bursasporlular Derneği 20.kuruluş yıl dönümünü özel bir gece ile kutladı. Rahmi Baba Restoran’da düzenlenen geceye Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Sezer Sezgin, Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Bozdemir, yeşil beyazlı renklere gönül vermiş davetliler katıldı.

Orhangazi Bursasporlular Dernek Başkanı Müjdat Gürsoy, Bursa bölgesinde kurulan ilk derneklerden biri olduklarını belirterek, ‘Bugüne kadar bir çok başarıya imza attık. Aynı zamanda takımına sahip çıkan yapımız ile biliniyoruz’ dedi.

Büyük bir camiayız

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, ilçe olarak Bursaspor sevgisini çok iyi bildiklerini ve bunu yaşattıklarını dile getirerek, ‘Bursaspor, şehri ve taraftarı ile çok büyük bir kulüptür. Bu yıl böyle geçecek. İnşallah gelecek yıldan itibaren o şampiyonluk kovalayan yapısına yeniden kavuşacak. Biz buna yürekten inanıyoruz. İlçe olarak da takımımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum’ diye konuştu. 

Başkanlık yapmış Veysel Kılıçlar, Salih Yılmaz, Selahattin Aktaş, Çağlar Yalçın, Recep Turgut ve Müjdat Gürsoy’a Başkan Çağlayan tarafından dernek adına teşekkür plaketi takdim edildi. 

Bursaspor eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Bozdemir geceye ailesiyle birlikte katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X