20. yıla yakıştı

Sanat hayatının 20. yılını kutlayan Demet Akalın, önceki gece İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde harika bir şova imza attı.

20. yıla yakıştı

YAŞLANDIĞIM ORTAYA ÇIKTI

Sahneye Nur Yerlitaş imzalı bir kostüm ve havadan indirilen demir kafesinden içinde çıkan Demet Akalın, biletleri günler öncesinden tükenen konseriyle tam not aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, ‘Sürekli 20. yıl diyorum, yaşlandığım belli oluyor. Albüme dönüşler çok güzel, bu sene rekora koşuyoruz. Her şey fevkaledenin fevkinde’ dedi.  

TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYDU

Hande Yener’in ‘Pop müziğin en iyi üçlüsü Tarkan, ben ve Gülşen’ şeklindeki açıklaması hatırlatılan Demet Akalın, ezeli rakibine; ‘İlk üç ben, ben, ben’ diye cevap verdi. Kendisini eşi Okan Kurt’la ön sıradan izleyen kızı Hira’nın şarkıcı olmak istediğini de açıklayan Akalın, ‘Kızıma sordum nay naycı olmak ister misin? diye. O da bana evet yanıtını verdi. Hira şarkıcı olacak herhalde’ dedi.

ÖPMEYE DOYAMADI

Demet Akalın’ı izlemeye gelenler arasında Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti de vardı. Sevgilisini öpmeye doyamayan Erkin, ‘Demet’in bütün şarkıları bizim favorimiz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X