20 yıllık boyun fıtığından Türkiye’de kurtuldu

Almanya’dan Türkiye’ye tedavi olmak için gelen ev hanımı Nurcan Çalık, 20 yıldır dayanılmaz sırt ve boyun ağrılarından manipülasyon (elle tedavi) sayesinde kurtuldu.

20 yıllık boyun fıtığından Türkiye’de kurtuldu

Milyonlarca insanın hayatını karartan bel ve boyun fıtıkları artık ameliyatsız tedavi ediliyor. Manipülasyon ( elle tedavi ) sayesinde ameliyat masasına yatmadan yüzlerce hastayı fıtıktan kurtaran Fizik Tedavi ve Manipülasyon Uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu, ev hanımı 53 yaşındaki Nurcan Çalık’ın 20 senelik boyun fıtığı çilesine son verdi. Hayatını karartan boyun, kol-el ağrılarını gidermek için Almanya’da defalarca doktorlara giden Çalık, internette bulduğu manipülasyon uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu’na müracaat etti. 

Kısa süre içerisinde sağlığına kavuşan Çalık, “20 yıldır boyun ağrısı çekiyorum. Almanya’da gitmediğim doktor kalmadı. Gördüğüm tedavilerden hiç bir sonuç alamadım. Bir gün internette gezinirken Dr. Ali Şahabettinoğlu’nu gördüm. Kendisine başvurdum ve kısa bir süre içerisinde sağlığıma kavuştum. Dayanılmaz sırt ve boyun ağrılarım, ellerimde ve kollarımda uyuşmalarım oluyordu. Ayrıca el bileklerimde sinir sıkışması mevcuttu ve tüm bunlar hayat kalitemi fazlasıyla düşürmüştü. Sağ olsun Ali bey yaptığı elle tedavi ile tüm bu rahatsızlıklarıma son verdi” diye konuştu.

Uyguladıkları 10 seansın sonunda Nurcan Çalık’ı yıllardır çektiği boyun ağrılarından kurtaran Şahabetinoğlu, “Nurcan hanım bize geldiğinde şiddetli boyun ağrıları çekiyordu ve ayrıca el bileğinde sinir sıkışması mevcuttu. Yaptığımız incelemelerin ardından kendisine, manipülasyon ile bu ağrılardan kurtulabileceğini aktardık. Çeşitli doktorlara gittiğinde ise buna çare olamamışlar. Yaptığımız manipülasyon ile boyun ağrılarından tamamen kurtardık. Manipülasyon tedavisi boyun ve bel fıtığında çok başarılıdır. Elle tedavide boyun ve bel fıtıklarında başarı oranı yüzde 98’dir. Ancak yüzde 2 gibi ameliyat gerekebilir” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X