200 kiloluk çelik kasayı böyle taşıdılar

Bursa’da bir ekmek fırınını soyan ancak çelik kasayı açamayınca kucaklayan 2 hırsız, güvenlik kameralarınca kaydedildi. İçerisinde 70 bin lira nakit ve çok sayıda çek-senet bulunduğu belirtilen 200 kiloluk çelik kasayı 2 şüphelinin taşıması, görenleri şaş

200 kiloluk çelik kasayı böyle taşıdılar

Olay, Merkez Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Mesut Çakır’a ait ekmek fırınına gece saatlerinde gelen 4 şüpheli kapıyı kırdı. Şüphelilerden 2’si fırının içerisine girereken, 2’si kapıda gözcülük yaptı. Fırında bulunan ofisteki çelik kasayı fark eden şüpheliler açmaya çalıştı.

200 KİLOLUK ÇELİK KASAYI 2 KİŞİ TAŞIDI

İçerisinde 70 bin lira nakit ile çok sayıda çek-senet bulunduğu belirtilen çelik kasayı açamayan 2 şüpheli, 200 kilo ağırlığındaki kasayı kucaklayarak fırının dışındaki otomobile taşıdı. Fırındaki güvenlik kameralarına yakalanan hırsızların, rahat tavırları ve 200 kilogram ağırlındaki kasayı taşırken hiç zorlanmamaları, görenleri şaşırttı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X