2014´ün son, 2015´in ilk bebeğine altın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yıla Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi’nde girerek, 2014’ün son bebeği ile 2015 yılının ilk bebeğini altınla ödüllendirdi.

2014´ün son, 2015´in ilk bebeğine altın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yıla Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi’nde girdi. Beraberindeki Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Bedrettin Yıldırım ile AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte hastaneye gelen Altepe, yeni yılın bebeğini beklerken, 2014’ün son bebeği olarak dünyaya gelen Bahar – Ömer Göçmen çiftinin bebekleri Ali Göçmen hemşirenin kucağında protokol üyelerinin yanına getirildi. Doğum için 2015’i bekleyemeyen sabırsız Ali bebeği seven Altepe, çeyrek altın taktığı 2014’ün son bebeğinin ailesini tebrik etti. Kısa bir süre sonra ise 2015 yılının ilk bebeği olan Elif – Arif Sevim çiftinin bebekleri Beyza dünyaya geldi. Yeni yılın ilk bebeğine de küçük altın takan Altepe, Sevim ailesini de tebrik etti.

Geride kalan 2014 yılının Bursa için oldukça bereketli ve verimli geçtiğini dile getiren Altepe, “Yeni yılın huzur, sağlık, afiyet ve barış içinde geçmesini diliyorum. Bugün hem 2014’ün son bebeğini hem de 2015’in ilk bebeğini görerek güzel anlar yaşamış olduk. Bebeklerimiz sağlık içinde büyümelerini temenni ediyorum” dedi.

Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Bedrettin Yıldırım ile AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da her iki bebeğin ailesini de tebrik ederek, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X