2015 öğrenci Çanakkale’ye götürülüyor

İnegöl Belediyesi Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında 2 bin 15 öğrenciyi Çanakkale’ye götürüyor. İlk öğrenci kafilesi Başkan Alinur Aktaş tarafından uğurlandı.

2015 öğrenci Çanakkale’ye götürülüyor

İnegöl belediyesi her yıl yaptığı kültür gezilerine bu yıl Çanakkale’yle devam ediyor. Bugüne kadar 50 yaş üstü vatandaşların katıldığı gezi programı bu yıl Çanakkale Savaşlarının 100. yılı olması nedeniyle lise öğrencilerine yönelik olarak düzenleniyor. 

Bu yılki gezi programını gençlere yönelik olduğunu belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl gençliğinin Çanakkale’ye giderek o atmosferi soluyup, o manevi duyguyu tatmasını istedik” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılında 2 bin 15 öğrenciyi Çanakkale’ye götürdüklerini belirten Aktaş, “Çocuklarımıza Çanakkale’yi, orada yaşanan insanlık dramını ne kadar anlatırsak anlatalım gidip orada gördükleri kadar etkili olmayacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X