‘2015 önemli bir eşik’

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat üyeleri tanışma toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ali Yılmaz, önemli mesajlar verdi.

‘2015 önemli bir eşik’

2015 seçimlerinin, yeni bir anayasa hazırlanması anlamında önemli bir eşik olduğuna vurgu yapan Ali Yılmaz, “2015 seçimlerinde şuanki mevcut milletvekili sayımızdan fazla milletvekilini sizler sayesinde, birlikte hareket etmemiz sayesinde çıkaracağız. İnanıyorum ki bu artış tüm Türkiye genelinde olacak ve partimiz yeni bir anayasa yapacak çoğunluğa mecliste ulaşacaktır” dedi.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRECEKSİNİZ

Teşkilat üyelerine tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de önemli görevler düştüğünü kaydeden Yılmaz, mahalle temsilcileri ve mahalle başkanlarının, AK Partili belediyelerin icraatlarını vatandaşa anlatacak en etkin mekanizma olması gerektiğine işaret etti. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizler, 2015 seçim çalışmalarında genel ve yerelde yapılan yatırımları vatandaşa en iyi şekilde anlatacak olanlarsınız. Özellikle de Osmangazi Belediyemizin yaptığı çalışmaların halka anlatılması anlamında sizler köprü vazifesi görüyorsunuz. Bu anlamda sizlere güvenimiz tam. Bundan önce neler yapılmış ve bundan sonraki dönemde neler yapılacağını önce biz anlayacağız, sonra da vatandaşa anlatalım. Bunu sağlayabilirsek vatandaş bize güvenir ve oyunu bize kullanır.”

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirme yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X