2015 yatırım yılı olacak

Orhangazi’nin acil ihtiyaçlarının tespiti ve sosyal belediyecilik çalışmaları yaparak ilçe halkına her alanda değişik hizmetler vermenin yollarını aradıklarını belirten Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlalan, 2014 yılını değerlendirdi.

2015 yatırım yılı olacak

NEVZAT OKUMUŞ

Göreve geldiklerinde öncelikli ihtiyaçları tespit ederek, bir yol haritası belirlediklerini ve bu doğrultuda planlama yapıp çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Çağlayan, hayata geçirilen alt yapı çalışmalarını yeniden ele alıp, daha hızlı ve sorunsuz tamamlanması için uğraş verdiklerini, Büyükşehir Belediyesi’nin de takviyesi ile bu çalışmaları belli bir seviyeye getirdiklerini ifade etti. Bir yandan alt yapının tamamlandığı bölgelerde asfalt ve parke ile kaldırım çalışmalarına da başladıklarını belirten Çağlayan, “Siteler bölgesi, Yalova Caddesi’nin bir bölümü ve hastane yolunda asfalt çalışmalarımızı başlattık. Ocak ayı ile birlikte havaların müsaade ettiği ölçülerde şehrin tüm ana arterleri başta olmak üzere tüm bölgeleri asfalt kaplama, gerekli yerlerde parke ve kaldırım çalışmalarını hayata geçirip, yaza kadar üst yapıda sorunsuz bir hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

PRESTİJ PROJELER

Yeni yılda prestij projelerini de hayata geçireceklerini de öne süren Çağlayan, ana arterlerde kaldırımların genişleyeceğini, araç park yerleri, aydınlatma direkleri ve MOBESE sistemini yenileyeceklerini kaydetti. Futbol ve diğer amatör branşlara sürekli destek olduklarını, ilk dokuz aylık dönemde çok sayıda sosyal etkinlik ve festival gerçekleştirdiklerini belirten Neşet Çağlayan, eğitimde alanında da çalışmalar yaptıklarını kaydetti.  

TOKİ 4. etap çalışmalarını, asker ve muhtaç ailelere katkıları, kültürel etkinlikleri, kentsel dönüşüm çalışmalarını da özetleyen Çağlayan, 2015 yılının Orhangazi için yatırımların ve birçok çalışmanın hayata geçireleceği bir yıl olacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X