2015’in kadınları

Kendi alanlarında 2015’e damga vuran ünlü kadınlar, önceki akşam düzenlenen törenle ödüllendirildi.

2015’in kadınları

BARIŞ ARDUÇ’A DA ÖDÜL

Avon ve Elele’nin geleneksel hale getirdiği ‘Kadın Ödülleri’ sahiplerin buldu. 2015’in en başarılı 10 kadınının ödüllendirildiği gecede son dönemin dikkat çeken oyuncularından Barış Arduç’a ise ‘2015’in İlham Veren Erkeği’ unvanı verildi. Törende Buse Terim ‘Yılın Girişimcisi’, Demet Akalın ‘Yılın Şarkıcısı’, Burçin Terzioğlu da ‘Yılın Oyuncusu’, Esra Erol da sosyal sorumluluk kategorisinde ‘Yılın Kadını’ ödülünü aldı.

SEVGİLİYE TAM DESTEK

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin yaptığı gecede ödül alan Burçin Terzioğlu törene sevgilisi İlker Kaleli’yle katıldı. Terzioğlu, ‘Kadın odaklı bir ödül töreni olması benim için çok kıymetli. Kadının duruşuna çok saygı duyan bir insan olarak da burada bulunmaktan mutluyum’ dedi. Öte yandan başarısının şanstan ibaret olmadığını söyleyen Demet Akalın ise, ‘Sabah erkenden çalışmaya başlıyorum. Yeni albüm için şimdiden 4-5 şarkım hazır bile’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X