2016 Karacabey’de hamle yılı olacak

2016 yılında start alacak büyük projeler hazırlandıklarını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “2016 Karacabey için hamle yılı olacak” dedi.

2016 Karacabey’de hamle yılı olacak

AYHAN FİDAN

Hazırlıkları devam eden projelerle Karacabey’in çağ atlayacağını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yapılacak yatırımlarla ilçenin cazibe merkezi olacağını ifade etti.

Diğer gelir arttırıcı faaliyetler hakkında da bilgi veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Mobil Başkan sloganıyla çıktığımız yolda, 3T (tarım, teknoloji, turizm) ve 3D (doğum, defin, düğün) vizyonuyla her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bu çerçevede sosyal belediyeciliği sağlamaya çalıştık. Doğru belediyeciliğin vatandaşlarla yapılan diyaloglarla başladığına inanıyoruz” dedi.

PROJELER

Büyük projelerle atağa geçeceklerini kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,  2016’da Cumhuriyet Alanı’nda bulunan Hükümet Konağı arkasındaki mevcut otoparkın yıkılarak, alt katının katlı otopark, zeminde işyerleri ve üzerine kent meydanı yapılacağını söyledi. Soğan Pazarı ve Kamyon Garajı’nı Bakırköy bölgesine nakledip yerine cazibe merkezi inşa edeceklerini kaydeden Ali Özkan, “Kanalizasyon ve içme suyu şebekesini komple yeniden yapıyoruz. Domates Festivali için hazırlıklara başladık. Atatürk Kültür Parkı’na Kültür Merkezi, Esentepe Mahallesi’nde Sosyal Yaşam Merkezi (aşevi, barınma merkezi, misafirhane) yapılacak. Boğaz Yolu üzerinde bulunan Öğretmenler Parkı’nda ihale süreci ve çalışmalar başlıyor. Karacabey’i cazibe merkezi yapmak için kolları sıvadık. Yeni yılla birlikte projeler bir bir hayata geçecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X