2016 projeleri masaya yatırıldı

Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2016 yılında Orhangazi’de hayata geçirilecek büyük projeler ile ilgili planlama çalışması yapmak üzere Orhangazi’de bir araya geldi.

2016 projeleri masaya yatırıldı

NEVZAT OKUMUŞ

Toplantıya Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hüseyin Demirbüken, Fen İşleri Daire Başkanlığı teknik personeli, belediye başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Tarık Erdem katıldı. Toplantıda, ilçe merkezinde düşünülen Kültür Merkezi, Balgöç Sosyal Tesis Binası, ORGÖÇ ve Hürspor Sosyal Tesisleri gibi projelerin yanı sıra, dış mahallelerde yapılacak projeler masaya yatırılarak planlamaları yapıldı. Toplantı sonunda Büyükşehir ve Orhangazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri şehir merkezi ile dış mahallelerde çeşitli incelemelerde bulundular.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi ile Orhangazi Belediyesi’nin Orhangazi’de yapılacak projeler ile ilgili olarak uyum içinde çalıştığını belirterek, “Bu kapsamda hem büyük projelerimiz hem de diğer yapılacak tüm çalışmaların planlamalarını yapıyoruz. 2016 yılının ilk yarısında Orhangazi’deki tüm altyapı ve asfalt çalışmalarını tamamlamayı amaçlıyor, diğer prestij projelere ağırlık vermek istiyoruz. Amacımız ilk etapta Kültür Merkezi, Balgöç Sosyal Tesis ve ORGÖÇ-Hürspor Sosyal Tesisleri’nin projelerini tamamlayıp inşaatlarına başlamak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X