2016’da yeni binamızdayız

Yapımı yılan hikayesine dönen Nilüfer’deki yeni emniyet binası yeniden ihale edildi. 5 katlı modern bina, 8 ay sonra hizmette.

2016’da yeni binamızdayız

OKTAY KAYALAR

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle İhsaniye Fatih Sultan Mehmet Bulavarı girişindeki yeni binanın temeli 2002 yılında atıldı.

Ancak, büyük bir bölümü tamamlanan 5 katlı bina, ödenek yetersizliği yüzünden bugüne kadar bitirilemedi. Ancak, Bursa’nın yeni Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın ikibuçuk ay önce göreve gelmesiyle atıl durumdaki binayla ilgili önemli gelişme yaşandı. 

İHALESİ YAPILDI

14 bin 370 metrekare alana kurulan Avrupa standartlarına uygun 5 katlı modern binanın inşaatının tamamlanması için yeniden ihale yapıldı. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, yeni hizmet binasının tamamlanacağı müjdoesini dün OLAY Medya’yı ziyareti sırasında verdi. 

Yıldız, ‘FSM’deki yeni binamız 2016’da hizmet vermeye başlayacak. 450 iş günü içinde bitirilmesi söz konusu. Bu binamızda vatandaşlarımızın hizmetine yönelik, pasaport, trafik, silah ruhsat gibi idari birimlerimiz olacak. Asayiş hizmetlerimiz ise kent merkezindeki mevcut binalardan yürütülecek’ dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY’DA

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız dün OLAY Medya’ya konuk oldu. OLAY Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Genel Yayın Müdürü Engin Özpınar ve Olay Televizyonu Genel Yayın Müdürü İsmail Öztat tarafından ağırlanan Yıldız, Olay Televizyonu Ana Haber Bülteni’ne de katıldı.

Bursa’nın huzur ve güvenliğinden söz eden Yıldız, ‘Bursa tarihi, tarımı, sanayisi, kültürü ve teknolojisiyle türkeyinin gözde şehri. Güvenli ve huzurlu bir şehirde görev yapmaktan mutluyum.’ dedi.

Bursa basınının gücünden de söz eden Yıldız, OLAY Medya tesislerine hayran kaldı. 

Fotoğraf: Tolga ÖZTAŞ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X