2017 atılım yılı olacak

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl 2017 yılının hizmetlerin şekilleneceği yıl olacağını ifade etti.

2017 atılım yılı olacak

GÜRHAN ADANA

İlçedeki yatırımları değerlendiren Kamıl, ilçe merkezinde altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Kamıl, 2017’nin ortalarında altyapı çalışmalarının tamamlanacağını ve ardından cadde ve sokaklarda asfaltlama ve parke taş döşeme çalışmalarına geçileceğini söyledi. İlçe merkezinin dışında, 30 mahallede içme suyu ve kanalizasyon çalışması yapıldığını ifade eden Kamıl, bu çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Hızlı Tren Projesi’nin güzergâhının Yenişehir’den geçtiğini söyleyen Kamıl, bu projenin de 3 yıl sonra tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

1,2 milyar TL’lik yatırım olan Oto Test Merkezi’nin temelinin en geç mayıs ya da haziran ayında atılacağını söyleyen Kamıl, 2017’de bugüne kadar hazırlanan projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

KADIN KOLLARINA YENİ YÖNETİM

Toplantıda ayrıca, Kadın Kolları’na atanan yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı yapıldı. 7 Eylül tarihinde Kadın Kolları Başkanı olarak atandığını ifade eden Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin de, ‘Hazırladığımız 25 kişilik yeni yönetim listesi, dün Genel Merkez tarafından onaylandı. Kadın Kolları ekibimizle hemen çalışmalarımıza başladık’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X