2017 Sonbahar makyaj trendleri

Soğuk havalar kapıda. Yazlık elbise ve sandaletleri kaldırma zamanı gelmişken 2017 sonbahar makyaj trendlerine bir göz atmaya ne dersiniz?

2017 Sonbahar makyaj trendleri

Gloss ve açık renkli dudak parlatıcıları

Ağr ve yoğun bir ruj sürmektense şeffaf dudak parlatıcısıyla doğal bir görünüm yakalaybilirsiniz. Açık pembe şeftali tonlarında bir rujun üstüne ugyulayacağınız dudak parlatıcısı daha kalıcı olacaktır.

 Metalik göz farı

Bu sonbahar trandleri arasında metalik göz farları dikkati çekmekte. Parlak metal aşırı görünebilir bu nedenle teninize uygun gold ya da gri far kullanın.

2 Tonlu dudaklar

2 renk derken birbirini takip eden tonları seçmelisiniz. Kırmızı ve pembenin geçişlerini iyi  yaparsanız dudaklarınızın hacmini arttırabilirsiniz.

Kot renginde gözler

Mavi farların modası geçeli çok oldu. Ama kotunuzun tonunda bir eyeliner bulabilirseniz görüntünüzü tamamlamada başarılı olursunuz.

Takma kirpik  / rimel uyumu

Heryerde kolayca bulabileceğiniz takma kirpikler varken neden bu icadı kullanmayalım ki! Gözlerinizin daha belirgin olması yüzünüzün bütün ifadesini değiştirecek.

Kahverengi dudaklar

Sonbaharda yaprakların solmasıyla birlikte o güzel hardalımsı rengi doğada görmeye başlarız. Kahverengi tonları dudaklarınıza hoş bir hava vermekle kalmaz günün temasına uymanızı da sağlar.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X