2017’ye yeni umutlarla

Hüznün hakim olduğu 2016’yı geride bırakıp 2017’ye yeni umutlarla ‘merhaba’ demek isteyenler, eğlence mekanlarına akın etti.

2017’ye yeni umutlarla

Ünlü sanatçıların sahne şovlarıyla renklenen yılbaşı gecesi İstanbul’dan gelen terör haberiyle yerini acıya bıraksa da, umut dolu barış çağrıları tüm sahnelerden yankılandı. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bursa’da da renkli görüntüler eşliğinde karşılanan 2017, şehrin gözde mekanları ve Uludağ’daki davetlerle kutlandı. Bursa’daki yılbaşı coşkusunda eğlence mekanları tıklım tıklım dolarken, Uludağ ise eski hareketli günlerini arattı. Türkiye’nin en ünlü isimleri de ülkenin dört bir yanında ve Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu.

Yaşasın kardeşlik ve barış

2017’ye Kıbrıs’ta sahnede giren Gülben Ergen, şıklığıyla da göz kamaştırdı. Yeni yılın barış getirmesin dileyen Ergen, ‘Ülkemde terörün, şiddetin bittiği, kardeşliğin, barışın ve huzurun yaşanacağı bir yıl olsun’ diye konuştu. 

Cesur yürekli Türk milleti

Terör saldırısıyla sarsılan İstanbul’da konser veren buluşan Sibel Can, 2017’yi binlerce seveniyle karşıladı. Sahneden birlik mesajı veren sanatçı, ‘2016’da zor günler yaşadık. Aslında ne kadar cesur yürekli olduğumuzu tüm dünyaya kanıtladık. Ülkemize yakışır güzellikte şeyler yaşayalım’ dedi. 

Kıbrıs’ta Asena şov

Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahneye çıkan ünlü oryantal Asena, muhteşem şovuyla konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Asena’nın sahne şovunu izleyenler ise coştukça coştu. 

Noel Baba Murat

Yeni yılı sevgilisi Aslı Enver’le karşılayan Murat Boz, muziplikleriyle sosyal medya takipçilerini güldürdü. Noel Baba kılığına giren Boz, ‘Sevdiklerinizle güzel, huzurlu bir yıl dilerim’ temennisinde bulundu.

Almira böyle eğlendi

Almira Otel’de düzenlenen geleneksel yılbaşı partisinde coşku yine doruktaydı. Konuklar, Büyük Salon’daki baloda 2017’yi unutulmaz görüntüler eşliğinde karşıladı. 

Ustalar Bursa’yı coşturdu

Pop müziğin iki usta sesi Semiha Yankı ve İskender Doğan, yeni yılı Bursa’da karşıladı. Heybeli Restoran sahnesini paylaşan ikili, nostalji dolu saatler yaşattı.

DJ Bursalılar için çaldı

Yılbaşı eğlencesinin Bursa’daki vazgeçilmez noktalarından biri olan Suare’de de coşku doruktaydı. DJ’in çaldığı şarkıları sıcak figürleriyle tamamlayan dansçılar ise geceye damga vurdu. 

Diva Sandıklı’da sahnede

Bülent Ersoy, 2016’yı 2017’ye bağlayan gece Afyon’un Sandıklı ilçesindeki bir otelde sahneye çıktı. Ersoy, ‘Yeni yılın barış, kardeşlik, sağlık ve sıhhat getirmesini diliyorum’ dedi. Diva hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Allah bize sabır versin

Hülya Avşar, Cenk Eren’le birlikte İstanbul’daki bir otelde konser verdi. Yeni yıl dileklerini ileten Avşar, ‘Sanslı, bereketli ve güzel bir yıl diliyorum. Allah hepimize sabır versin. Yeni yılda güzel anlar yaşamak istiyoruz’ dedi. 

Nişanlısı yalnız bırakmadı

2017’ye İstanbul’da sahnede giren ünlü isimlerden biri de Hande Yener oldu. Maskeli beyaz şık kostümüyle dikkat çeken Yener’i 2016’da nişanlandığı sevgilisi Ümit Cem Şenol da yalnız bırakmadı. 

Buruk bir yıl geçirdik

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Funda Arar, ‘Terör olayları ülkemizi derinden yaraladı. Geride bıraktığımız yılı buruk geçirdik. 2017 barışın ve mutluluğun hüküm sürdüğü bir yıl olur’ dileklerinde bulundu.

Para değil huzur lazım

Güzel popçu Bengü, yeni stiliyle yılbaşı gecesi sahnedeydi. Milli Piyango bileti aldığını söyleyen Bengü, ‘Para huzur değil. Büyük ikramiye bana çıkarsa sizinle paylaşırım’ dedi.

İki efsane aynı sahnede

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen, İstanbul’da aynı sahneyi paylaştı. ‘Ağlamamak Elde Değil’ şarkısını birlikte seslendiren ve büyük ilgi gören ikili, ‘Biz 30 yaşımızdan beri kardeşiz, hepimizin yeni yılı kutlu olsun’ diyerek performanslarını sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X