2018’e böyle girdiler

Acısıyla tatlısıyla 2017’yi geride bırakıp yeni yıla yeni umutlarla ‘merhaba’ demek isteyenler, Bursa ve Uludağ’ın yanı sıra yurdun dört bir yanında ünlü sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

2018’e böyle girdiler

Bu sene de ünlü sanatçıların sahne şovlarıyla renklenen yılbaşı gecesi, yeni umut ve dileklerle yankılandı. 

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bursa’da da renkli görüntüler eşliğinde karşılanan 2018, şehrin gözde mekanları ve Uludağ’daki organizasyonlarla kutlandı. Bursa’daki yılbaşı coşkusunda eğlence mekanları tıklım tıklım dolarken, Uludağ da kar yağışının erken gelmesiyle özlenen hareketliliğine kavuştu. 

Sokak hayvanları için sahnede

2018’e Bursa’da giren Ömür Gedik, sahne aldığı Bademli Davet’te son derece anlamlı bir kampanyaya imza attı. Geceden elde ettiği gelirle Bursa, Kütahya, Eskişehir, İzmir ve Çanakkale’de bin adet kedi evi yapılacak. 

Yeni yıla nostaljik merhaba

Müziğin yıllara meydan okuyan güçlü sesi Semiha Yankı, yılbaşı gecesi Bursa’daydı. Heybeli Otel’de sahne alan sanatçı, konuklarına nostaljik saatler yaşattı. 

Betül’ün yeni yıl korosu

Pop müziğin başarılı seslerinden Betül Demir, yeni yıla dinleyenleriyle geri sayım yaparak girdi. Sahnede nar kıran Demir, ‘2017’yi başarılarla, bollukla, bereketle, şansla kapattım. Yeni yılda akustik bir albüm yapacağım’ dedi. 

Nar patlattılar

Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar ve eşi Gülşah Alkoçlar, geleneksel hale getirdikleri ‘Nar Patlatma’ faslı ile yeni yıla merhaba dediler. Ender Akoçlar yeni yıl yemeğinin ardından eşi Gülşah ve küçük kızı Aslışah’ı alarak saatler tam 00.00 gösterirken “yeni yılın bereket ve uğur” getirsin diye nar patlattı.

Altın kız Diva

Bülent Ersoy, yılbaşı gecesi Antalya’da sahnedeydi. Modacı Nur Yerlitaş’a çok özel bir kıyafet tasarlatan Diva’nın altın işlemelerden hazırlanan kostümünü, yine altın renginde hazırlanan tüy kap tamamladı. Ersoy, ‘Bu gece ayağımın ucundan göz kapaklarıma kadar altın oldum’ dedi. 

Kırmızılara büründü

Güzel popçu Simge Sağın, konuklarını yılbaşının klasik rengi olan kırmızı kıyafetiyle selamladı. 2018’den sağlık ve mutluluk dileyen Sağın, güzelliğiyle adeta büyüledi. 

2018’de Tatlıses oluyor

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile nişanlısı Levent Dörter, yeni yılı aynı sahnede karşıladı. 2018’de evleneceklerinin müjdesini veren Çıtak, ayrıca bu yıl babası İbrahim Tatlıses’in soyadını alacağını belirtti.

Birlikte şarkı söylediler

Aşkın Nur Yengi, yeni yıla eski eşi Haluk Bilginer ve kızı Nazlı ile birlikte Kıbrıs’ta merhaba dedi. Bilginer’le yıllar önce noktaladığı ilişkisine devam etme kararı alan Yengi, şarkılarını usta oyuncuyla birlikte söyledi.

Işın döktürdü

Yeni yıla sahnede giren ünlülerden biri olan Işın Karaca, 2018’in ilk saniyesinde kendisini izleyen kızı Mia’ya koşup sarıldı. Karaca, ‘2018’e sahnede kızımla girdim. Bu duyguyu tarif edemem’ dedi.

Beyaz bir sayfa açacak

Tuğba Özerk, sahneye bembeyaz bir kostümle çıktı. Özerk, ‘2018’de hayatımda da beyaz sayfalar açmak için sahneye bu gece bu kostümle çıkmak istedim. Negatif olan her şeyden uzak, sağlıklı, huzurlu ve en mutlu yılımız olsun’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X