2018’in en şanslı oyuncusu! İki diziyle şöhreti yakaladı

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde rol aldıktan sonra dikkatleri çeken Berkay Hardal, 2018’in en şanslı isimlerinden!

2018’in en şanslı oyuncusu! İki diziyle şöhreti yakaladı

2018 yılında sezon bitmeden İstanbullu Gelin’den ayrılan Hardal, Show TV’de yaz döneminde başlayan Meleklerin Aşkı dizisinde de baş rol oynamıştı.

İlk dizisinde parlayan ve 2. dizisinde de baş rolü kapan Berkay Hardal, aynı yıl içinde büyük bir çıkış yakaladı.

2018’in en şanslı oyuncusu Berkay Hardal! İki diziyle şöhreti yakaladı!

İstanbullu Gelin dizisinde eşini oynayan Hira Koyuncuoğlu ile aşk yaşamaya başlayan ancak kısa sürede ayrılan Hardal, diziler sayesinde hayran kitlesini de çoğalttı.

istanbullu gelin eski fotolar ile ilgili görsel sonucu

Yeni sezonda henüz bir dizide yer almayan Berkay Hardal, kısa sürede şöhreti yakalayan bir isim olarak 2018’in şanslı oyuncularından oldu.

Hardal’ın İstanbullu Gelin’de yeniden ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Dizide Murat karakterini oynayan Hardal, şu sıralar hikaye gereği eşi Bade ile Amerika’ya eğitim almaya gitti.

istanbullu gelin murat ile ilgili görsel sonucu

İzleyenlere bir sürpriz yapılır mı bilinmez ama sosyal medyada sıkça ‘Murat nerede, Berkay Hardal dönecek mi?’ şeklinde yorumlar yapılmakta.
 

PEKİ BERKAY HARDAL KİMDİR?

Berkay Hardal, 18 Kasım 1996 İstanbul doğumludur. Aslen Manisa Akhisarlıdır. Trakya Üniversitesi mezunu olan Berkay Hardal, başrolllerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Son olarak Show TV’de yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Berkay Hardal, 1.78 metre boyunda, 72 kilo ve Akrep burcudur.

Berkay Hardal’ın oynadığı diziler ve filmler:

2018 – Meleklerin Aşkı (Yağmur) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Murat) (TV Dizisi)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X