2019 kadroları oluşuyor

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, İl Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

2019 kadroları oluşuyor

İl Kadın Kolları’nın partileri açısından önemine değinen Salman, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ardından Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleşen kongreleriyle ana kademe ve kadın kolları teşkilatlarında yapılanmalarını tamamladıklarını söyledi.

 Gençlik Kolları kongrelerinin de tamamlanmasıyla AK Parti’yi 2019 seçimlerine götürecek kadroların tam anlamı ile oluşacağını vurgulayan Salman, “İl kongremizin hemen ardından zaman kaybetmeden yürütme kurulumuzu da belirleyerek çalışmalarımızı başlattık.

Kadın Kolları teşkilatlarımız da her zaman olduğu gibi partimize ve ülkemize hizmet için hazır. Hep birlikte kentimizin her noktasında, her kesimden halkımıza ulaşacak ve Bursamız için, partimizin ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda gereken katkıyı koymak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bursa teşkilatları her zaman partimizin en büyük destekçisi olmuştur. Bu yeni dönemde de halkımızdan aldığımız güç ile yeni hedefler yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X