2019’un ilk aşk bombası! Itır Esen ile Acun Ilıcalı’nın fotoğrafı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı ile Itır Esen’in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bugün ise ikilinin beraber fotoğrafları ortaya çıktı.

2019’un ilk aşk bombası! Itır Esen ile Acun Ilıcalı’nın fotoğrafı ortaya çıktı

Snobmagazin, Acun Ilıcalı ile Itır Esen’in 2 Ocak 2019’da Dubai’de Robertos adlı lüks restoranda yemek yedikleri esnada çekilmiş olan fotoğrafı ortaya çıkardı. 

Itır Esen ile Acun Ilıcalı'nın fotoğrafı ortaya çıktı!

ITIR ESEN KİMDİR? 

Itır Esen 1999 yılında doğdu. Seslendirme sanatçısı Hayri Esen’in torunu ve yeşilçam oyuncusu Itır Esen’in aynı ismi taşıyan yeğenidir. İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Esen, ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı.  

ıtır esen ile ilgili görsel sonucu

Bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın ve Zeynep Erdoğan gibi modacıların defilelerinde görev aldı.  

2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birinci oldu. Fakat sosyal medya hesabı twetter üzerinden 15 Temmuz Şehitleri hakkında yaptığı yorum nedeniyle tacı elinden geri alındı.

ITIR ESER’İN ATTIĞI O TWEET!  

”15 Temmuz şehitler gününü kutlamak adına sabahında regl oldum. Günü şehitlerimizin kanlarına temsilen kanayarak kutluyorum.”  

ITIR ESEN O DAVADAN BERAAT ETTİ!  

MISS Turkey 2017 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Itır Esen, tacının elinden alınmasına neden olan 15 Temmuz paylaşımlarıyla ilgili yargılandığı davadan beraat etti.  

 Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Itır Esen, “Tweet’i hakaret kastıyla paylaşmadım. Yanlış anlaşıldım” demişti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X