2024’e kadar Fenerbahçe’de

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcusu Ozan Tufan’ın sözleşmesini 3+1 yıl daha uzattı.

2024’e kadar Fenerbahçe’de

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Sözleşmenin gelecek sezondan itibaren başlayacağının kaydedildiği açıklamada, “2023-2024 sezonuna dek formamızı giyecek futbolcumuz Ozan Tufan’a, takımımızın şampiyonluğu yolunda sonsuz başarılar diliyoruz.” denildi.

 Ozan Tufan yaptığı açıklamada, sarı lacivertli formayı giymeye devam edecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ozan, Fenerbahçe’de 5. yılını geride bıraktığını ve bu yıl kazanacakları şampiyonluğa odaklandığını ifade etti.

Fenerbahçe’de kalmak dışında hiçbir fikri aklından geçirmediğini vurgulayan Milli oyuncu, “Bugün, çatısı altında olmaktan onur duyduğum, yeşil sahada armasını gururla taşıdığım kulübüm Fenerbahçe ile 3+1 yıl daha sözleşme imzaladım. Bu formayı uzun yıllar taşıyacağım için çok mutlu ve gururluyum.” değerlendirmesinde bulundu.

Emre Belözoğlu tarafından koluna takılan kaptanlık pazubendini uzun yıllar başarıyla taşımak istediğini aktaran milli futbolcu, şunları kaydetti: “Bu büyük kulübe şampiyonluklar kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Sözleşme yenileme sürecinde emeği geçen, başta başkanımız Ali Koç, Semih Özsoy, teknik direktörümüz Ersun Yanal, Volkan Demirel, kaptanımız Emre Belözoğlu ve manajerlik şirketim Lian Sports’a teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X