21 öğrenciye bisiklet

Öğrenciler için yaz tatili yaklaşırken, Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında ilkokul öğrencilerine bisiklet dağıtıldı.

21 öğrenciye bisiklet

AYHAN FİDAN

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Bisiklet verilecek öğrenci önceliği belirlenmesi, öğrencinin bisikletinin olmaması, öğrencinin dersler ve genel durumu itibariyle örnek teşkil etmesi  ve sağlıkla ilgili kol ya da faaliyetlerde yer alması gibi kriterler sırasıyla gözetilerek okul müdürü ile rehber öğretmen olmak üzere iki öğretmenden oluşturulan heyet tarafından yapılmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelen bisikletler, ilgili okul yetkililerine teslim edilerek okullarda belirlenen öğrencilere ulaştırıldı. Karacabey’de bulunan 21 ilkokulda, her okulda bir öğrenciye olacak şekilde planlanarak bisiklet verildi” dedi.

Dingin, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Tüm öğrencilerimize başarılı, sağlıklı ve spor dolu yıllar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

        

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X