Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da acı veda! Esra gözyaşlarıyla uğurlandı

Bursa’da işe giderken yaya geçidinde servis otobüsünün altında kalarak can veren 21 yaşındaki Esra Uzun gözyaşlarıyla toprağa verildi. Trafik ışıklarında hem araca hem de yayalara yeşil ışık yanarken, vatandaşlar ölüm saçan yolda tedbirlerin arttırılmasını istedi. Sürücü ise gözaltına alındı. Kaza anı şehir kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, saat 7.30 sıralarında Gürsu ilçesine bağlı 35’lik yolda meydana geldi.

21 yaşındaki Esra Uzun çalıştığı tekstil atölyesindeki işine gitmek için hazırlanıp evden çıktı.

Dört yol ağzına gelen genç kadın, yolun karşısına geçmek için trafik ışığının yeşile dönmesini bekledi.

AW089630 05
[Fotoğraf: İHA]
Kendisine yeşil ışık yandığında karşıya geçen Esra Uzun Memduh Y., idaresindeki 16 S 5013 plakalı servis aracının çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

Cansız bedeni, yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edilen Esra Uzun’un cenazesi, Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından Yeni Mezarlığa defnedildi.

Kızlarını son kez gören yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı.

AW089630 01
[Fotoğraf: İHA]

“Hatalı lambalar ölüm saçıyor”

Kavşakta hem yaya hem de araçlara yeşil ışığın aynı anda yandığını belirten Esra Uzun’un akrabası, “Bu sabah Esra kızımız işe gitmek için evden çıktı. Buradaki yola geldiğinde yeşil ışık sonrası karşıya geçmek istedi. Aynı anda araçlara da yeşil yanan ışıklar böyle bir kazaya sebep oldu. Maalesef genç kızımızı hayattan kopardı. Biz yetkililerden bu durumun düzeltilmesini ve başka canların yanmamasını istiyoruz” diye konuştu.

Kavşakta dönüşlerde yeşil ışık yansa bile araçların yayalara öncelik vermesi gerektiğini ifade eden tabelaların bulunması da dikkat çekti.

Öte yandan kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaya geçidinden karşıya geçen Esra’nın otobüs altında kaldığı görülüyor.

AW089630 06

AW089630 07

Bursa’da işe giderken yaya geçidinde servis otobüsünün altında kalarak can

Avatar Seç KAPAT
Bursa Bölge Adliye Mahkemesi'nde görülen boşanma davasının ardından tarafların yakınları
Sıradaki Haber Bursa adliyesinde silah sesleri!