21 yıllık tecrübeyle İtals Bahçe Mobilyaları

Türkiye’de bahçe mobilyası sektörüne yön veren firmaların başında gelen İtals Bahçe Mobilyaları İstanbul-Bursa ve Bodrum mağazalarının yanısıra intertte Türkiye’nin en çok aratılan bahçe mobilya sitesi www.itals.com.tr’den yapacağınız alışverişlerinizi Türkiye’nin tüm illerine hızlı ve ücretsiz teslim etmektedir.

21 yıllık tecrübeyle İtals Bahçe Mobilyaları

Sahip olduğu 21 yıllık tecrübeyle bahçe mobilyasında Türkiye’nin öncü firmalarından biri haline gelen İtals Bahçe Mobilyaları ,çağdaş çizgilere sahip 2021 koleksiyonuyla adından sıkça sözettiriyor. Koleksiyonundaki ürünlerin tasarımı, ergonomisi ve çok fonksiyonelli oluşu kullanıcısı için büyük kolaylılar sağlamasının yanında,fiyat stretejisiylede müşterileri için ilk tercih sebebi oluyor. Bahçe ve balkon ürünlerinin yanında ,işyeri, otel,cafe ve restaurantlara özel bahçe mobilyası ürünleride sizi hayal ettiğiniz bahçe keyfine bir adım daha yaklaştırıyor.

İtals Bahçe Mobilyalarının  koleksiylarında her zamanki gibi en önemli unsur,kullanıcısına yüzde yüz rahatlık veren sandalye ve oturma gruplarının birbiriyle uyumlu olması.Sandalyede ön plana çıkan renk ve detaylar,aynı şekilde masaya,oturma takımına ve salıncak gibi diğer unsurlarada taşınmış.

Estetiğin ve fonksiyonelliğin bir arada toplandığı İtals Bahçe Mobilyaları ,her türlü hava koşullarına dayanıklı ve 2 yıl İtals garantisi altındadır.Ürünlerde sentetik örgüler dışında ağırlıklı olarak aluminyum ve ireko ağacı kullanılmıştır.gri ve capuccino aluminyumların önplana çıktığı koleksiyonda kahve ve naturel örgülü ürünler rengarenk minderlerle desteklenmiştir. Klasik,çağdaş ve modern modelleriyle müşterilerine geniş bir yelpaze sunan İtals Bahçe Mobilyaları ,her ortamda kesin bir rahatlık vaat ediyor.

İtals Bahçe Mobilyaları’nın gözkamaştıran showroomlarına gitmenizi gerektirecek birkaç sebep…kalite,estetik,konfor,fonksiyonellik ve fiyat stretejisi…….Bizimde sizlere tavsiyemiz,firmanın sloganı haline dönüşen cümle:

‘’İTALS BAHÇE MOBİLYASI KOLEKSİYONUNU GÖRMEDEN,EVİNİZE BAHÇE MOBİLYASI ALMAYIN’’

www.itals.com.tr

Sadece yaz aylarında tercih edileceği düşünülen bahçe mobilyalarında;son yıllarda bütün düşünceler değişti.

Yeni nesil villalarda yapılan kış bahçeleri ve cam ile kapanan site balkonları insanlara 12 ay bahçe ve balkon konforunu yaşatmayı vaat ediyor.

Güneşi,manzarayı veya yeşili altı ay yerine oniki ay izlemeyi tercih eden kitleler ,artık bahçe ve balkon mobilyalarınıda en az iç mekan mobilyalar kadar özenle seçmeyi tercih ediyor.

21 yıllık tecrübesiyle İtals Bahçe Mobilyaları,Global olarak sektörü belirleyen tüm fuarları takip ederek,Türkiye’ye en güncel trend bahçe mobilyasını ithal etmektedir.

İtals trendlerine göz attığımızda doğal rattan örgülerin ve teak ahşap takımların yerini , dış mekana dayanıklı alumınyum takımlar ve sentetik rattan gruplar alıyor.

Konforu üst düzeyde kanepelerin olduğu oturma takımlarının yanında mutlaka salıncaklar tercih ediliyor.

Gri ve capuccıno tonlarının trend olduğu  koleksiyonlarında ,güneş ışınlarına dayanıklı krem tonlarında kumaşlar tercih ediliyor.

Türkiye’nin en büyük bahçe ve balkon mobilya koleksiyonuna sahip markası İtals Bahçe Mobilyaları, yurtiçi ve yurtdışı, otel cafe,restaurand markalarınında çözüm ortağı olarak vazgeçilmez bir markadır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X