220 projeye 82 milyon TL’lik hibe

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun, IPARD I kapsamında Bursa’da 220 projeye 82 milyon liralık hibe verildiğini söyledi.

220 projeye 82 milyon TL’lik hibe

Berksun, Batı Trakya Türkleri Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği (BATISİAD) üyeleriyle dernek merkezinde bir araya geldi. Toplantıda kurumca sağlanan destekler hakkında açıklamalarda bulunan Berksun, 42 ilde TKDK teşkilatlanması olduğunu ifade etti. 4 yıllık süre zarfında IPARD I kapsamında Bursa’da 7 çağrıya çıkıldığını belirten Berksun, bu çağrılar neticesinde 220 projeye 82 milyon liralık hibe verildiğine işaret etti.

Berksun, IPARD II Programı kapsamında desteklerinin devam ettiğini vurguladı. BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er de, farklı konularda bu tarz bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. 

Bursa’nın tarımsal anlamda önemli bir üretim merkezi olduğunu vurgulayan Er, ‘’Verilen hibe rakamlarına baktığımızda hiç de azımsanmayacak tutarlar. Bu alanda bu denli önemli desteklerin, hibelerin verildiğini toplumun geneline anlatmamız gerekiyor. İnanıyorum ki bu destekten faydalanmak üzere başvuru yapanların sayısına katkımız olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X