23 Nisan Mahallesi’ne 23 Nisan Parkı

Nilüfer Belediyesi, 23 Nisan Parkı ve Koşu Yolu’nu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açtı.

23 Nisan Mahallesi’ne 23 Nisan Parkı

Türk halkının egemenliğini ilan ettiği ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılan park, bölgenin park eksiğini önemli ölçüde karşılayacak nitelikte.

Anlamlı bir günde düzenlenen açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nilüfer’in 250’inci parkının açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm yurttaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.  97 yıl önce 23 Nisan günü, milli iradeyi çatısı altında buluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin barış ve kardeşlikle yoğrulan azminden bir ulusun doğduğunu anlatan Bozbey, “29 Ekim, 30 Ağustos, 19 Mayıs ve bugün bulunduğumuz 23 Nisan mahallelerimiz Nilüfer’in çağdaş yüzünün simgeleridir. Bugün, 23 Nisan Mahallemize kazandırdığımız park ve koşu yolunun açılışında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yeni hizmetimizle taçlandırıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X