23 Nisan mucizesi: 5-4

20 takımın yer aldığı 2. Küme Küçük Erkekler 3. Tur’da maçlar tamamlandı. Mavi beyazlılar, son saniye golüyle önce maçı penaltılara taşıdı sonra da İznik Alparslan Ortaokulu’nu yenerek çeyrek final vizesi aldı.

23 Nisan mucizesi: 5-4

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen 2. Küme Küçük Erkekler 3. Tur’da Osmangazi 23 Nisan Ortaokulu, İznik Alparslan Ortaokulu’nu penaltı atışları sonunda 5-4 ile geçti. Mücadeleye mavi beyazlılar hızlı başlarken 2. dakikada Tan ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Alparslan Ortaokulu 7, 12 ve 22’de Mustafa ile bulduğu gollerle 3-1’lik üstünlüğü yakaladı.

RIFAT KURTARDI

3-1’den sonra rakip kaleyi baskı altına alan Osmangazi 23 Nisan Ortaokulu önce 26’da Yusuf ile farkı 1’e indirdi: 2-3. Mücadelenin son saniyesinde ise sahneye Mertcan çıktı ve normal süre 3-3 beraberlikle sona erdi. Penaltılarda Alparslan Ortaokulu’nun tek golü Sefa’dan gelirken diğer iki atışı kaleci Rıfat kurtardı. 23 Nisan Ortaokulu’nun atışlarında ise Tan ile Muhammet fileleri sarsınca mavi beyazlılar 5-4 ile bir üst tura çıktı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEM: Osman Karatay (**)

GOLLER: Dk.2 Tan, Dk.26 Yusuf, Dk.30 Mertcan (23 Nisan), Dk.7-12-22 Mustafa (Alparslan)

PENALTILAR: Muhammet, Tan (23 Nisan), Sefa (Alparslan)

23 NİSAN ORTAOKULU: Rıfat (**), Yusuf (***), Savaş (**), Mertcan (***), Tan (**), Muhammet (**), Osman (**), Faruk (**)

ALPARSLAN ORTAOKULU: Osman (*), Kaan (**), Erencan (*), Emin (*), Sefa (*), Metehan (**), Berat (**), Mustafa (****)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X