23 ülkeden 200 tekstilci geliyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Ekonomi Bakanlığı destekleriyle devam eden ‘Tekstil Ur-Ge Projesi’ kapsamında 23 ülkeden 200’e yakın iş adamı yeni iş bağlantıları için Bursa’ya gelecek.

23 ülkeden 200 tekstilci geliyor

Türkiye’nin en çok Ur-Ge Projesi yürüten BTSO, tekstilin başkenti Bursa’da sektör oyuncularının rekabetini güçlendirmek için yeni bir organizasyona daha imza atacak. BTSO, Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle ‘Bursa Tekstil Sektörünün Uluslararası Rekabet Gücünün Geliştirilmesi’ Projesi kapsamında yabancı alım heyetlerini Bursa’ya getirecek. 27-30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak ikili iş görüşmeleri, Grand Swiss – Çelik Palas Otel’de gerçekleştirilecek. 

Alım heyeti organizasyonunda stant açacak 50’yi aşkın Bursalı firma, ürünlerini tanıtma imkanını yakalayacak. Ur-Ge projesi kapsamında yapılan organizasyona; Rusya, Fas, Suudi Arabistan, İran ve Güney Afrika başta olmak üzere 200’e yakın iş adamı katılacak.

YENİ İŞ ORTAKLARI

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kent ihracatında büyük paya sahip tekstil sektörünün ülke ihracatına da büyük katkı sağladığının altını çizdi. ”Ev tekstilinde Türkiye kendi tasarımlarını, kendi teknolojisini kullanan çok güçlü bir altyapıya sahip. Sektörümüz kalitesiyle de dünyaca kabul ediliyor” diyen Burkay, iki gün boyunca Bursa’da gerçekleştirilecek organizasyonla firmaların yeni iş ortakları bulmasını sağlayacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X