’24 saat içinde yok edilmesi lazım’

NTV’deki Yüzde 100 Futbol programında futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Özgecan Aslan’ın öldürülmesine isyan ederek, “Bu tür suçluların kanunlaştırıp 24 saat içinde yok edilmesi lazım. Asacaksın, göndereceksin” dedi.

’24 saat içinde yok edilmesi lazım’

NTV’de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programına, Mersin’de öldürülen Özgecan Aslan’la ilgili Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın söyledikleri damga vurdu.

“24 SAAT İÇİNDE YOK EDİLMESİ LAZIM”

Güntekin Onay, “Cezaevlerinin içinde kendine has adalet mekanizması vardır. Bu tip sapıkça, tecavüz suçları işleyenler, çocuk tecavüzcüleri idam edilirlerse kurtulurlar. Ben, cezaevlerinde her gün ölmek için dua edeceklerini düşünüyorum. Ölmekten daha beter olacaklarını düşünüyorum” dedi.

Rıdvan Dilmen ise, “Bunu kanunlara bağlayacaksın yalnız. Şerefsiz, babası da şerefsiz onun. Babası da gitmiş bir de taktik vermiş, namussuz. Ahlaksız, şerefsiz. Sen zaten gerekli her şeyi söyledin. Küfür mü edeyim ne yapayım ! Allah belalarını versin…24 saat yaşamaları bile olaydan sonra günah…Bu tür suçluların kanunlaştırıp 24 saat içinde yok edilmesi lazım. Asacaksın, göndereceksin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X