2,5 milyonluk otomobil Bursa’da görücüye çıktı

Spor otomobil yeni Honda NSX, Bursa’da İnallar Otomotiv’de görücüye çıktı. 500 bin Euro’luk fiyatı ile dikkat çeken araç, 1 ay süreyle İnallar İstanbul Yolu Plaza ve İnallar Özlüce Plaza’da sergilenecek.

2,5 milyonluk otomobil Bursa’da görücüye çıktı

ASLIHAN AYDIN

 

Yeni Honda NSX, dün Bursa’da ilk olarak İnallar İstanbul Yolu Plaza’da sergilenmeye başladı. Honda Türkiye NSX Uzmanı Tolga Kalburcu, aracın bir yıldır Türkiye’de olduğunu ve 3 adet satıldığını söyledi.

MSX’in Bursa’da ilk kez sergilendiğini dile getiren Kalburcu, “İnallar’ın iki showroomunda 15’er gün periyotlarla kalacak. Spor ve hibrit bir araç. Fiyatı ise 500 bin Euro. Araç talep edildiğinde 5 aylık bir süreç içinde teslim ediliyor” dedi.

DÖRT MOTORU VAR

Aracın toplam 4 motora sahip olduğunu ifade eden Kalburcu, “Ön aksta iki ve arka aksta bir adet olmak üzere toplam üç elektrikli motora sahip olan Yeni Honda NSX, aynı zamanda arkada ortada uzunlamasına konumlandırılan çift turbo beslemeli 3,5 litrelik V6 benzinli motoru bulunuyor” diye konuştu. Kalburcu, aracın motorunun yılın en iyisi seçildiğini kaydetti. 

ÜÇ SANİYEDE 100 KİLOMTERE HIZ

Yeni Honda NSX’in toplam 581 beygir gücünde olduğunu ifade eden Kalburcu, “646 Nm’lik cömert tork değeri mevcut. 3 saniyenin altında 100 kilometreye çıkan bir araç.

En iddialı olduğumuz noktalardan birisi de bu. Bu araçlardaki elektrikli motorların mantığı, benzinli motorun turbo gecikmesini önleyip, gaza bastığınızda anında tepki vermesi.

Devamlı sabit bir tork var. Aracın son hızı 308 kilometreye kadar çıkıyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X