25 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 48 kişinin usulsüz dinlenmesine ilişkin 16 ilde başlattığı operasyonda gözaltına alınan 25 kişi, Ankara’da sağlık kontrolünden geçirildi.

25 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 48 kişinin usulsüz dinlenmesiyle ilgili 16 ilde başlattığı operasyonda gözaltına alınan, aralarında 17 emniyet müdürünün de bulunduğu 25 şüpheli, 2 grup halinde Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Şüpheliler, muayenelerinin ardından hastaneden götürüldü.

Ankara, Şanlıurfa, Van, Kars, Iğdır, Bayburt, Erzurum, Tokat, Eskişehir ve Tekirdağ’ın da arasında yer aldığı 16 ilde dün düzenlenen eş zamanlı operasyonda 25 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında 34 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Şüpheliler, eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan, eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, bazı Cumhurbaşkanlığı danışmanları ile Anayasa Mahkemesi üyelerinin yakınları, hakim, gazeteci, işadamı, siyasetçi, emniyet müdürü ve insansız hava aracı projesinde yer alanların da arasında bulunduğu 48 kişiyi usulsüz dinlemekle suçlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X