’25 yıllık arkadaşımla seviştim’

Cesur sahnelerinin yer aldığı yeni filminin galasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeşim Salkım “25 senelik arkadaşımla seviştim” ifadesini kullandı.

’25 yıllık arkadaşımla seviştim’

Yazar Şükran Kozalı’nın Eğreti Gelinler romanından sinemaya uyarlanan Eğreti Gelin Ladik’in galası yapıldı. Filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ”Hakan Eren’in performansı da şahane… 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.” deyip espri yaptı.

f.gif
 

“BİZ BİRBİRİMİZE İNANDIK”

Basınla bir araya gelen ekip oldukça heyecanlıydı. Filmle ilgili ilk açıklama Yeşim Salkım’dan geldi. Yeşim Salkım, ”Ekibe bir vefa borcum var, çok uğraştı ekip. En heyecanlandığım filmlerim arasında yer aldı bu film. Bu ülkede son zamanlarda inanç sorunu olsa da biz birbirimize inandık.Buradakilerin hepsi bağımsız sinemaya gönül vermiş insanlar. Parasız yapılmış bir iş ama gönülle yapılmış bir film.” dedi.

“25 SENELİK ARKADAŞIMLA SEVİŞTİM”

Filmde rol alan Hakan Eren ile ilgili Yeşim Salkım, ”Hakan Eren’in performansı da şahane. 25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim.” dedi.

REKLAM İÇİN Mİ YAPTI?

Galaya damga vuran bu açıklama “Yeşim yeni filminin reklamı için yaptı” şeklinde yorumları da beraberinde getirdi.

yesim-salkim-dan-yeni-filminin-galasinda-garip-10742966_1981_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X