‘250 Büyük’ için başvuru zamanı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından geleneksel hale gelen ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na başvurular başladı.

‘250 Büyük’ için başvuru zamanı

Firmalar, www.ilk250.org.tr uzantılı internet sitesinden kendilerine verilen kurum numarası ve şifresiyle anket formunu doldurarak, araştırmaya katılabiliyor. Firmaların ankette doldurdukları verilerin kontrol edilebilmesi için 2016 yılına ait Kurumlar Vergisi beyannamesi ve tahakkuk fişi veya mali müşavir onaylı kapanış bilançosu ve ayrıntılı gelir tablosunun [email protected] adresine ‘pdf’ olarak gönderilmesi gerekiyor. 

BTSO’nun konuya ilişkin açıklamasında, araştırma kapsamında gönderilen belgeler ve verilerin yalnızca araştırma ve analiz amaçlı kullanılacağı ve firmaların açıklanmasını istemediği bilgilerin kamuoyu ile paylaşılmayacağı vurgulandı. ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na katılmak isteyen firmaların, başvuruları 16 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

KENT EKONOMİSİNE IŞIK TUTUYOR

Açıklamada görüşlerine yer verilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, söz konusu araştırmanın Bursa’da firmaların ciro, ihracat, istihdam, katma değer, kârlılık, öz sermaye ve net aktiflerini ortaya koyduğunu söyledi. 

Kent ve ülke ekonomisi için de önemli bulgular sunan araştırmanın önemli bir veri kaynağı olduğunu vurgulayan Burkay, ”Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırma çalışması, Bursa’da zaman içinde ekonomik yapının nasıl değiştiğini ortaya koymanın yanı sıra, ihracattan istihdama kadar ayrıntılı bilgileri gözler önüne seriyor. Kent ekonomisine ilişkin en dinamik kesimden gelen ayrıntılı sayısal veriler, kentin ekonomisine de ışık tutuyor. BTSO olarak hem kent hem de ülke ekonomisinin profilini belirleyen araştırmamıza Bursalı firmalarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X