29 Ekim hizmet binasına görkemli açılış

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu.

29 Ekim hizmet binasına görkemli açılış

Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi içerisinde barındıran hizmet binası, görkemli bir törenle kapılarını açtı.Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 3 yıl önce sınırları oluşturulan ve 31 Mart 2014 itibariyle hayata geçirilen 29 Ekim Mahallesi’nin hızla geliştiğini belirterek, “Nilüfer’de yapılmayanı yapıyor, hizmet için adeta sınırları zorluyoruz. Meclisimizde geçen yıl aldığımız bir kararla, köy ve mahalle muhtarlıklarımızın genel giderlerini karşılamaya başladık. Nüfusu 5 bin ve üzeri olan mahallelerimizde de Mahalle İletişim Merkezleri yapıyoruz. Böylelikle, vatandaşlarımız belediyeye gelmelerine gerek kalmadan, kendilerine buralarda yardımcı olan hizmet masası personeli aracılığıyla, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerine mahallelerinde çözüm bulabiliyor” dedi. 

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan da Nilüfer’in yine örnek bir projeyi daha hayata geçirdiğini vurgulayarak, muhtarların görev ve misyonunun önemine değindi. 

29 Ekim Mahalle Muhtarı İsmail Keskin de hizmetlerinden dolayı Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Nilüfer Belediyesi’nin muhtarlara verdiği desteğin Türkiye’ye örnek olması gerekir. Bu proje bölgemizdeki önemli bir ihtiyacı karşıladı. Ayvalı Dere Islahı ve okul sıkıntımızın çözümünde de Nilüfer Belediyesi’nin desteğinin olacağına inancımız tam” diye kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X