3-4 haftaya forma bende

Hamza Hoca’nın kendileri için şans olduğunu belirten Mert, ‘Sağ bekte oynamak için tam olarak hazır değilim. Eksiklerim var. Beni ilk 11’de görmeniz çok uzun sürmez’ dedi.

3-4 haftaya forma bende

Bursaspor’un genç yıldız adaylarından Mert Örnek, devre arasından sonra formayı sırtına geçireceğini bir daha kimse vermeyeceğini söyledi. 

Hamza Hoca’nın güvendiği isimlerin başında gelen Mert, OLAY Spor’a özel açıklamalar yaptı. 

Ümraniyespor karşısında kolay kazandıklarını belirten Mert, ‘Zorlandığımızı söyleyemem. Bizim açımızdan kolay bir karşılaşma oldu. Kupada hedeflerimiz var ve hedef doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz’ dedi. 

Gençlere güveniyor

Hamza Hoca’nın genç oyuncular için büyük şans olduğunun altını çizen 19 yaşındaki yıldız adayı, ‘Gençlere çok güveniyor. Bizlerle yakından ilgileniyor ve fırsat geldi mi oynatıyor. Mesela kupa maçları gençler için şans. Bana ve arkadaşlarıma bu şans geliyor. Kubilay, İsmail ve Bünyamin’e formayı hiç düşünmeden veriyor. Ümraniye maçında bende iyi oynadığımı düşünüyorum. Takım için katkım olabildiyse ne mutlu bana’ diye konuştu. 

Batalla çok iyi insan

Sürekli oynamak için bazı eksiklerinin olduğunu ve bunu kabul ettiğini ifade eden Mert Örnek, sözlerini şöyle tamamladı: ‘Sağ bekte oynamak için tam olarak hazır değilim. Bir kaç eksiklerim var. Bu eksiklerimi de biliyorum. Kupa maçlarında oynayarak bunları geliştirmek istiyorum. Beni ilk 11’de görmeniz çok uzun sürmez. 3-4 hafta sonra formayı sırtıma geçirip yoluma bakmak istiyorum. Batalla çok iyi bir insan ve futbolu çok iyi biliyor. Bizlere çok yardımcı oluyor.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X