3 adam 3 yenge

Bursalı şovmenler İbrahim Büyükak, Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç önceki akşam üçlü olarak ilk kez sevgilileriyle yanyana gelip objektiflere gülümsedi.

3 adam 3 yenge

Ekranların ‘3 Adam’ı İbrahim Büyükak, Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç, Çaba Derneği’nin düzenlediği ‘Fuerza Bruta’ gösterisini izlemeye sevgilileriyle gitti. 

İbrahim Büyükak nişanlısı Nurdan Beşen’le, Oğuzhan Koç oyuncu Yağmur Tanrısevsin’le ve Eser Yenenler de üç aylık sevgilisi Dila Tarkan’la yanyana gelip poz verdi. Bu duruma yorum yapan İbrahim Büyükak, ‘Hadi yine iyisiniz, manşet çıktı. Aile saadeti dersiniz’ dedi. 

BİRİNCİ BELLİ İKİNCİ KİM

Kısa süre önce sevgilisi Nurdan Beşen’i ailesinden isteyen İbrahim Büyükak, gazetecilerin ‘3 Adam’dan ilk kim evlenecek?’ sorusunun cevabını da verdi. Büyükak, ‘Birinci evlenecek belli, ikinci kim evlenir diye sormak lazım’ dedi. Mutlu halleriyle dikkat çeken Eser Yenenler ise özel hayatıyla ilgili konuşmaktan çekinirken, ‘Çok güzel skeçler çekip iyi tepkiler alıyoruz, buda hoşumuza gidiyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X