3 aracı yaktı, sonra ise oturup…

Bursa’da bali içtiği iddia edilen 2 kişi, 3 aracın yanmasına sebep oldu. Araçların alev almasıyla şüphelilerden biri kaçarken, diğerinin de hiç bir şey olmamış gibi sigara içmesi kameralara yansıdı.

3 aracı yaktı, sonra ise oturup…

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 50 yaşlarındaki Ö.T. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, hurda araçta bali içmeye başladı. O sırada hurda aracın alev almasıyla 2 kişi kendilerini dışarı zor attı. Hurda aracın yanında bulunan park halindeki 2 kamyonet de alev alev yandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yarım saatte söndürdü.

“ARACIMIN YANDIĞINI SÖYLEDİLER”

Aracı yanan Muhammet Selçuk, “Nasıl olduğunu bilmiyorum. Arabayı sabah park ettim. İş yerinde çalışıyordum. Araba yanıyor dediler, koşa koşa geldim. Yanan benim arabammış. Ben oto tamircisinde çalışıyorum” dedi.

Öte yandan çevre esnaf ise, araçları yakanlarının bali içtiğini iddia etti. Esnaf, “Yakan kişilerin ikisini de tanıyoruz. Bir tanesi hurda araçlarda kalıyor. Daha önce de bali içenler yangın çıkartmıştı” diye konuştu.

GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLEDİ

Öte yandan araçların yanma anı güvenlik ve amatör kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, araçların bulunduğu yerden çıkan 2 kişinin ardından alevlerin yükseldiği görülüyor. Park yerindeki bazı kişilerin yangından dolayı araçlarını aldığı, vatandaşların ise yangına müdahale ettiği kaydedildi. Yangın sebebiyle gökyüzünü ise siyah bir bulut kaplıyor. Ayrıca görüntülerde şüphelinin araçtan çıkarken sigara içtiği görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X