3 aylık hamile eşini öldürdü! ‘Pes’ dedirten savunma

Kütahya’da, 3 aylık hamile eşi Esra Uşak’ı (26) gittikleri akraba ziyaretinde bıçakla öldüren Enes Uşak (29) tutuklandı. Öte yandan Uşak’ın ifadesi ortaya çıktı.

3 aylık hamile eşini öldürdü! ‘Pes’ dedirten savunma

Ziraat Mahallesi’nde oturan Enes ve Esra Uşak çifti, dün akşamüstü Nazar Sokak’taki bir akrabalarının evine gitti. Burada çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Enes Uşak, eşi Esra Uşak’ı göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 3 aylık hamile Esra Uşak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

“MADDE ETKİSİNDE BU OLAY MEYDANA GELDİ”

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Enes Uşak, ifadesinin ardından Kütahya Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgusundan sonra Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Enes Uşak, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Enes Uşak’ın ifadesinde, “Eşimle sebebini hatırlayamadığım bir konuda tartışmaya başladık. Ancak ben madde etkisi altında olduğum için neden kendisiyle tartıştığımı hatırlamıyorum. Bir arbede yaşandı, bu esnada eşime yumruk ya da tokat atmadım. Tartışma esnasında amcam ve kuzenim beni sakinleştirmeye çalıştı, birden tezgahın üzerinde bulunan bıçağı aldım ve eşim ile itişme esnasında bıçak elimdeydi. Ben baktığımda eşim sol göğüs kısmını tutuyordu. Ben eşimi bıçaklamak ya da yaralamak istemedim. Ancak madde etkisinde olduğumdan bu şekilde bir olay meydana geldi” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X