3 bin taraftar TT Arena’yı inletti

Bursasporlu taraftarlar dün TT Arena’da adeta şov yaptı.

3 bin taraftar TT Arena’yı inletti

3 bin kadar yeşil beyaz sevdalısı TT Arena’da kendilerine ayrılan bölümde takıma büyük destek oldu. 90 dakika boyunca susmayan taraftarlar alkışı hak etti.

Yeşil beyaz sevdalıları karşılaşma sonrası futbolcuları tribünlere çağırarak tebrik etti. Bu arada karşılaşmayı 27 bin 729 biletli seyircinin izlediği açıklandı. 

Barış Manço kalplerde

TT Arena’da karşılaşma öncesi Türk pop müziğinin unutulmaz ismi merhum Barış Manço için güzel görüntüler vardı. Skorboarddan Manço’nun unutulmaz şarkıları çalarken iki takım taraftarları alkışlarla buna karşılık verdi.

Ah Volkan ah!

Bir gol, bir asist yapan tecrübeli futbolcu 81.dakikada topa elle değince hem kırmızı kart gördü, hem de penaltıya sebebiyet verdi.

Bursaspor’da dünkü maça damga vuran isimlerden biri de Volkan Şen oldu. Kaptan attığı golden sonra sarı kırmızı tribünlerden tepki aldı. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderken taraftarların yanına giden tecrübeli futbolcuyu Genel Menajer Adil Cenkçiler ve yardımcı antrenör Şeref Çicek sakinleştirdi. Volkan 81.dakikada ise topa elle değince hem kırmızı kart gördü, hem de penaltıya sebebiyet verdi. Tecrübeli oyuncu cezasını perşembe günü oynanacak Karagümrük kupa maçında çekecek. 

Serdar-Olcan gerginliği

Karşılaşmanın 33.dakikasında Serdar Aziz ve Olcan Adın arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Hakem Fırat Aydınus’un faulu çalmasının ardından topu vermeyerek oyunun başlamasına engel olan Olcan’a Serdar tepki gösterdi. Hakem bu pozisyon sonrası her iki oyuncuyu da uyardı.

Hamzaoğlu’na gittiler

Bursaspor’un milli isimleri Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Harun Tekin karşılaşma öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’yla hasret giderdi. Sarı kırmızılı takımındaki görevinden önce Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığını yapan genç teknik adam yeşil beyazlı futbolculara yakın ilgi gösterdi.

Fernandao  Bekir’e çok kızdı

Timsah’ın Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, 73. dakikada bir pozisyon nedeniyle Bekir Yılmaz’a tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncuya orta sahadaki kaptırdığı top nedeniyle kızan Fernandao’yu Volkan Şen sakinleştirdi. 

 

Melo’yu neden atamadın Fırat Aydınus?

Karşılaşmanın başında sarı kart gören Brezilyalı oyuncunun Belluschi’ye yaptığı hareketi es geçti.

Maçın hakemi Fırat Aydınus dün yine tepki çeken bir yönetim gösterdi. Aydınus, maçın başında sarı kart gören Melo’ya kırmızı kart göstermemek için elinden gelen bütün gayreti gösterdi. Sarı kart olan Brezilyalı oyuncunun 47’de Emre Taşdemir’e attığı tokadı görmeyen Fırat Aydınus, 68.dakikada ise Belluschi’nin ayağına kasti olarak basmasını da es geçti. Arjantinlinin oyuncunun bileği kasti olarak basan Melo, Aydınus sayesinde 90 dakika oyunda kaldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X