3 gündür kayıp vatandaş donmuş halde bulundu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi’nde 3 gündür kayıp olan 51 yaşındaki Ayhan Kuruok donmuş halde bulundu. Kuruok’un, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı kar fotoğrafı ve ”Çok kar yağıyor’ yazısı dikkatlerden kaçmadı.

3 gündür kayıp vatandaş donmuş halde bulundu

Bülent Civanoğlu / OLAY

Alınan bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden çıkan ve yalnız başına Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Güvenköy’de bağ evinde yaşayan 51 yaşındaki Ayhan Kuruok’un evine gelen arkadaşları, kapının açık olduğunu ancak Ayhan Kuruok’un içeride olmadığını fark ederek durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI, ORTADAN KAYBOLDU

İhbar üzerine bölgeye, Jandarma, AFAD, NAK, BAKUT ve Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler yoğun tipi ve 2 metreyi bulan karda, araziye açılarak araştırma başlattı.

Öte yandan Ayhan Kuruok’un Facebook hesabında bağ evinin önünde 1.5 metreyi aşkın kar fotoğrafı paylaştığı ve ‘Çok kar var’ yazdığı görüldü.

DONMUŞ HALDE BULUNDU

İlçedeki bir mermer ocağında aşçılık yapan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan 51 yaşındaki Aykan Kuruok, ekipler tarafından ilk belirlemelere göre donmuş vaziyette bulundu.


Kuruok’un cesedinin mermer ocağının karla kaplı şantiyesinde sondaj araması yapan ekipler tarafından bir direğin dibinde üzeri karla kaplı donmuş halde bulunduğu belirtildi.


Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ile Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Aylah Kuruok’un cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X