3 gündür kayıptı, tarlada uyurken bulundu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi Çamlıca Köyü’nde, 3 gün önce kahveye gitmek için evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen 83 yaşındaki İsmail İnce, bugün bir tarlada uyurken bulundu.

3 gündür kayıptı, tarlada uyurken bulundu

Mustafakemalpaşa İlçesi’ne bağlı Çamlıca Köyü’nde yalnız yaşayan İsmail İnce, geçtiğimiz cumartesi akşamı köy kahvesine gittikten sonra bir daha evine dönmedi. İnce’ye yemek getiren kızı, babasının evde olmadığını fark edince durumu jandarmaya bildirdi. Köy merkezinde jandarma tarafından yapılan aramalarda İsmail İnce’ye rastlanmadı.

TARLADA UYURKEN BULUNDU

Daha sonra bölgeye Jandarma Arama Kurtarma, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), AFAD ekipleri sevk edildi. Pazar sabahı başlayan arama çalışmaları bu sabah saatlerine kadar devam etti. İsmail İnce, köy merkezine 2 kilometre uzaklıktaki tarlaların yanında uyur vaziyette bulundu. İsmail İnce, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından tedbir amaçlı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İnce’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X