3.lig rotasını Antalya’da çiziyor

Kadrosuna 2 takviye yapan Bursa ekibinin teknik patronu Sait Ulvi Özdemir, ‘Takım olarak kenetlendik biz bu işi başaracağız’ dedi.

3.lig rotasını Antalya’da çiziyor
TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta başarılı bir ilkyarı geçiren Elmasbahçelerspor, ikinci devreye Antalya’da hazırlanıyor. Lider Sultanbeyli Belediyespor ile arasında 1 puan bulunan kırmızı yeşilliler, ikinci yarıda farkı kapatıp 3.Lig’e çıkmanın yollarını ayıracak. Özellikle takımın başına Sait Ulvi Özdemir’in gelişiyle büyük çıkış yakalayan Bursa ekibi, devre arasında kadrosunu da güçlendirmeyi ihmal etmedi. 

 

OĞUZHAN DENEMEDE

 

Derince Berlediyespor’dan forvet Ömer Şengöz ile Cihanspor’dan orta saha oyuncusu Semih Baştan’ı renklerine bağlayan Elmasbahçelerspor, ayrıca Altay’dan stoper Oğuzhan Uslu’yu da Antalya kampında denemeye aldı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Kurt ve Hakkı Çalışkaner’in ise Bursa’da bırakıldığı bildirildi. Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir, hedefleriyle ilgili şöyle konuştu:
 

TÜM MAÇLARDAN PUAN! 

 

‘Belek’te güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı ve hemen uyum sağladılar. Tüm takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Tek hedefimiz ikinci yarıda oynayacağımız tüm maçlardan puan alarak Spor Toto 3. Lig’e çıkmak. Bunu başaracak bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X