3.Lig’de kıran kırana geçen Bursa derbisinde skoru lider belirledi

Lider İnegöl Kafkaspor, Bursa Nilüfer karşısında 33’te Onur Toraman’ın golüyle 1-0 öne geçti. 81’de Kubilay Köylü’nün ortasında Muhammed Arif Akbaş’ın ters vuruşunda top filelerle buluşunca Bursa derbisi 1-1 sona erdi.

3.Lig’de kıran kırana geçen Bursa derbisinde skoru lider belirledi

TFF 3.Lig 1. Grup’ta düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Bursaspor’un pilot takımı Bursa Nilüfer Futbol ile lider İnegöl Kafkasspor’un 22. hafta maçı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadı’nda oynanan kritik mücadelede İnegöl Kafkasspor 33. dakikada Onur Toraman’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Her iki takım da girdiği gollük fırsatlarda kalecileri geçemedi. Mücadelenin 81. dakikasında gelişen Bursa Nilüfer atağından Kubilay Köylü’nün soldan ortasında Muhammed Arif Akbaş’ın ters vuruşunda top ağlara gidince skora 1-1’lik denge geldi.

Bu sonuçla İnegöl Kafkasspor 45 puanla zirvedeki yerini korurken, düşme hattındaki Bursa Nilüfer ise puanını 21’e çıkardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X