3.Lig’deki Bursa ekibi 2.Lig umutlarını ilk maçta yitirdi

Deplasmanda Muşspor’a farklı mağlup olan Bursa Yıldırımspor, 2. Lig hayallerini gelecek sezona bıraktı…

3.Lig’deki Bursa ekibi 2.Lig umutlarını ilk maçta yitirdi

TFF 3. Lig 4. Grup’ta normal sezonu 6. sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazanan Bursa Yıldırımspor, play-off 1. tur maçında deplasmanda Muş 1984 Muşspor’a 4-0 mağlup olarak sezona noktayı koydu.

Muş Şehir Stadyumu’nda yağmur altında oynanan maça istediği gibi başlayamayan temsilcimiz, 20. dakikada serbest vuruş dönüşü yakalandığı kontratakta, kaleciyle karşı karşıya kalan Furkan Gedik’in attığı golle 1-0 yenik duruma düşerken soyunma odasına da bu skorla girdi.

HAYALLER SENEYE KALDI

İkinci yarıda beraberlik golü için yüklenen ancak istediği golü bir türlü bulamayan Yıldırımspor, 80’de yakalandığı kontratakta, Ozan Papaker’in golüyle iki farklı geriye düştü. Bu golden sonra temsilcimiz oyun disiplininden koparken ev sahibi Muşspor 84’te Mahsun Çapkan ve 89’da Mervan Yusuf ile iki gol daha buldu ve Yıldırımspor sahadan 4-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla lige noktayı koyan mavi beyazlılar, 2. Lig hayallerini gelecek sezona bıraktı.

 

MAÇIN KARNESİ

STAT: Muş Şehir

HAKEMLER: Oğuzhan Uğurlu (**), Seyfettin Ünal (**), Samet Özkul (**)

MUŞ 1984 MUŞSPOR: İlker (***), Efe (***), Atalay (***), Mahsun (***) (Dk. 87 Canberk), İlker (***) (Dk. 71 Ozan **), Furkan (***) (Dk. 71 Mervan **), Ahmet (***) (Dk. 87 Mehmet), Osman (**) (Dk. 45+1 Osman **), Salih (***), Kadir (***), Yusuf (***)

BURSA YILDIRIMSPOR: Mertcan (*), Yusuf Ali (*), Emirhan (*), Utku (*) (Dk. 84 Mehmet Can), Rüştü (*), Muhammet (**) (Dk. 55 Burak Osman *), Mehmet (**), Doğanay (**), Erdal (*) (Dk. 46 Hakan *), Çağlar (**), (Dk. 75 Furkan) Gökhan (**)

GOL: Dk. 20 Furkan, Dk. 80 Ozan, Dk. 84 Mahsun, Dk. 89 Mervan (Muşspor)

SARI KARTLAR: İlker (Muşspor), Erdal, Mehmet (Bursa Yıldırım)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X