3. Lig’deki Bursa ekibi daha güçlü gelecek

Bursa Yıldırımspor’un yeni sezonda daha güçlü bir yapılanmayla, direkt 2. Lig’e yükselme adına önemli hamleler yapması bekleniyor.

3. Lig’deki Bursa ekibi daha güçlü gelecek

Emre KURTBAY

Geçen sezon 3. Lig’de şampiyonluğu son anda kaçıran, play-off finalinde ise Isparta 32 Spor’a kaybederek 2. Lig’e yükselme fırsatını tepen Bursa Yıldırımspor, bu sezon da umduğunu bulamadı.

Mavi beyazlı temsilcimiz, 3. Lig play-off yarı finalinde İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor’a iki maçta da yenilerek finale yükselme şansını kaybetti ve 2. Lig hayalini yine başka bahara bıraktı.

Mütevazı bütçesiyle üst üste iki yıl play-off oynayan Bursa Yıldırımspor’un yeni sezonda daha güçlü bir yapılanmayla, direkt 2. Lig’e yükselme adına önemli hamleler yapması bekleniyor.

Başkan Ekrem Senal

TEŞKKÜR MESAJI YAYINLADI

Mavi beyazlı kulüp, sosyal medya hesabından sezon boyunca kendilerine destek olanlara teşekkür mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Başta sezon boyunca bizi destekleyen vefalı taraftarımıza, yönetim kurulumuza, teknik ekibimize, futbolcularımıza, tesislerde hizmet eden çalışanlarımıza, maçlarımızda görev yapan resmî ve özel güvenlik görevlilerimize, basın mensuplarına, sponsorlarımıza ve emeği geçip unuttuğumuz tüm paydaşlarımıza kulübümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezon daha güçlü bir şekilde görüşmek dileğiyle.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X