3. Lig’deki Bursa ekibinde hazırlıklar tam gaz

Teknik Direktör Murat Gündoğdu yönetiminde çalışan mavi beyazlı ekip tüm hazırlıklarını 3 puan için yapıyor.

3. Lig’deki Bursa ekibinde hazırlıklar tam gaz

TFF 3. Lig 4. Grup’ta sezonun ilk maçını 9 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da sahasında Balıkesirspor ile oynayacak Bursa Yıldırımspor’da karşılaşmanın hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Teknik Direktör Murat Gündoğdu yönetiminde, Minareli Çavuş Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı ekipte tek düşünce Balıkesir temsilcisini mağlup ederek sezona 3 puanla başlamak.

ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADILAR

Tüm planlarını bu doğrultuda yapan Bursa Yıldırımspor, yenilenen teknik heyeti ve oyuncu kadrosuyla birlikte önemli başarılar elde etmeyi amaçlıyor. Diğer yandan Bursa Yıldırımsporlu oyuncular ve teknik heyet, dün yapılan antrenman öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla dev Türk bayrağı açarak bayramı kutladı. Mavi beyazlı kulüpten yapılan paylaşımda, “Bağımsızlığı için canını veren, hürriyeti için terini akıtan tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku içerisinde kutluyoruz” ifadeleri yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X