3.Lig’deki Bursa ekibinden flaş skor! 2.Lig kapısı açılıyor mu?

Bursa Yıldırımspor, play off yarı final ilk maçında 68 Aksaray Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek rövanş için büyük avantaj sağladı…

3.Lig’deki Bursa ekibinden flaş skor! 2.Lig kapısı açılıyor mu?

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta sezonu ikinci sırada tamamlayan ve play-off çeyrek finalinde 1954 Kelkit Belediyespor’u safdışı bırakan Bursa Yıldırımspor, play-off yarı final ilk maçında 68 Aksaray Belediyespor’u 1-0 yenerek 19 Mayıs Çarşamba günü Bursa’da oynanacak rövanş öncesinde büyük avantaj elde etti.

Mavi beyazlı ekibin golünü 26. dakikada Mahmut Güleç kaydetti…

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3. Lig’de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1. Grup ile 2. Grup, 3. Grup ile 4. Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X