3.Lig’deki Bursa ekibinden iki transfer bir ayrılık!

Yeşil siyahlılar Uşakspor’dan stoper Ahmet Yılmaz ve Edirnespor’dan forvet oyuncusu Fevzi Can Bozkuş’u kadrosuna kattı.

3.Lig’deki Bursa ekibinden iki transfer bir ayrılık!

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 3.Lig 1.Grup’ta ilk yarıyı 24 puanla 3. sırada tamamlama başarısı gösteren İnegöl Kafkas Spor Kulübü kadrosunu güçlendirmeye başladı.

Yeşil siyahlılar, Uşakspor’dan 2003 doğumlu stoper Ahmet Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bursa ekibi, Edirnespor’un 1995 doğumlu forvet oyuncusu Fevzi Can Bozkuş’u da kadrosuna kattı. Kafkaspor, A takım futbolcularından Yusuf Kılıç ile ise karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

HEDEF İÇİN GELDİK

İmza töreninde konuşan Ahmet Yılmaz, “Bu büyük camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimle Kafkasspor’un hedefleri aynı noktada birleşince tereddüt etmeden gelmek istedim” dedi. Fevzi Can Bozkuş ise, “Kafkasspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedefleri olan bir oyuncuyum, Kafkasspor’un başarısı için var gücümle mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X