3. Lig’deki Bursa ekibinden kritik galibiyet

TFF 3. Lig 1. Grup’taki ilk sezonunda fırtına gibi esen İnegöl Kafkasspor, evinde Artvin Hopaspor’u 2-1 mağlup etti. Bu ekibi, 41 puanla son 3 haftaya 5. sırada giriyor.

3. Lig’deki Bursa ekibinden kritik galibiyet

TFF 3. Lig 1. Grup’taki ilk sezonunda fırtına gibi esen İnegöl Kafkasspor, sahasında ağırladığı Artvin Hopaspor’u 2-1 mağlup ederek play-off yolunda dev bir adım daha attı.

İnegöl İlçe Stadı’ndaki karşılaşmaya hızlı başlayan Kafkasspor henüz 7. dakikada Kerem’in ortasında Batuhan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

41. dakikada Kerem ceza sahasında oluşan karambolde topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

41 KERE MAŞALLAH

İkinci yarıda skoru korumak için savunma güvenliğini elinde tutan Kafkasspor önemli fırsatlardan yararlanamadı. 64. dakikada Yıldıray penaltı vuruşundan yararlanamazken, konuk ekip Artvin Hopa 75’te Halil Emre’nin golüyle farkı bire indirdi: 2-1. Son bölümde skoru korumasını bilen İnegöl Kafkasspor hakemin bitiş düdüğüyle birlikte galibiyeti taraftarıyla kutladı. Puanını 41’e yükselten Kafkasspor son 3 haftaya 5. sırada giriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X