3.Lig’deki Bursa ekibinden süper skor!

Bursa Yıldırımspor, evinde konuk ettiği Fatsa Belediyespor’u Erdal Kaya, Ahmet Çelik ve Mehmet Bağlı’nın attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

3.Lig’deki Bursa ekibinden süper skor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 39 puanla 9. sırada bulunan Bursa Yıldırımspor, 31. hafta maçında sahasında ağırladığı Fatsa Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek arka arkaya ikinci kez kazandı.

Puanını 42 yapan ve maç fazlasıyla 8. basamağa yükselen mavi beyazlılar, yenilmezlik serisini de 6 maça çıkarmış oldu. Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün olan taraf Bursa Yıldırımspor’du.

LİDERE GİDECEK
Mavi beyazlılar, 15. dakikada Erdal Kaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Rahat bir futbol oynayan Bursa Yıldırımspor, 45+2. dakikada Ahmet Çelik’in kaydettiği goller farkı ikiye çıkardı ve devre arasına 2-0 önde girdi.

Rahat oyununu ikinci yarıda da sürdüren mavi beyazlı ekip, 62’de Mehmet Bağlı ile skoru 3-0 yaptı ve sahadan da bu sonuçla galip ayrıldı. Üst üste ikinci maçından da 3-0’lık galibiyetle ayrılan Yıldırımspor, 32. hafta maçında 7 Mayıs Pazar günü lider 68 Aksaray Belediyespor’a konuk olacak.

MAÇ KARNESİ

BURSA YILDIRIMSPOR: Mertcan (***), Yusuf Ali (***) (Dk. 86 Turhan), Ahmet Memiş (***), Mehmet Bağlı (***) (Dk. 86 İsmail), Burak (***) (Dk. 69 Arda *), Mehmet Kalkan (***), Erdal (***) (Dk. 86 Serhat), Ahmet Çelik (***), Furkan (***), Emirhan (***) (Dk. 76 Eren *), Doğanay (***)
FATSA BELEDİYESPOR: Zeki (*), Erşan (*) (Dk. 61 Taha *), Gökhan (*), İbrahim (*), Bilal (*), İdris (*), Emre (*) (Dk. 84 Hakkı), İsmet (*) (Dk. 46 Batuhan *), Serhan (*), Buğra (*) (Dk. 84 Mehmet Ali), Cemilcan (*) (Dk. 61 Batınay *)

STAT: Minareli Çavuş
HAKEMLER: Erdem Temel (**), Birkan Çanakcıoğlu (**), Mustafa Burak Dilitatlı (**)
GOLLER: Dk. 15 Erdal, Dk. 45+2 Ahmet Çelik, Dk. 62 Mehmet Bağlı (Bursa Yıldırımspor),
SARI KARTLAR: İsmet, Cemilcan, Gökhan (Fatsa Belediyespor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X