3.Lig’deki Bursa ekibinden ‘süper’ skor!

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta play-off potasında bulunan Bursa Yıldırımspor, evinde bir üst basamağında yer alan 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek yeniden 4. sıraya yükseldi…

3.Lig’deki Bursa ekibinden ‘süper’ skor!

RECAİ UYSAL
Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta play-off potasında bulunan Bursa Yıldırımspor, evinde bir üst basamağında yer alan 1954 Kelkit Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bir basamak yükseldi.

Ligin ilkyarısında 1-1 berabere kaldığı rakibiyle Minareli Çavuş Stadı’nda karşı karşıya gelen Bursa ekibi, kritik mücadelede istediğini almayı başardı.

Maçın ilk dakikalarında kontrollü oyunu tercih eden mavi beyazlılar, ilerleyen bölümde rakip sahada daha fazla görünmeye başladı.

POZİSYONLAR BULDU
Kanatlardan rakip ceza sahasını zorlayan Bursa Yıldırımspor, 30’da Muhammet Furkan’ın ortasında Hüseyin Atalay’ın arka direkte attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Golden sonra da atakların sürdüren Bursa ekibi, farkı artırmak için pozisyonlar aradı. Mücadelenin 37. dakikasında ise fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Hüseyin Çelik kendisinin düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topu filelere gönderdi ve mavi beyazlılar, ilkyarıyı 2-0 önde tamamladı.

RAHAT GÖRÜNTÜ
İkinci yarıda skorun verdiği avantajla daha rahat bir oyun sergileyen Bursa Yıldırımspor, zaman zaman pozisyonlar da buldu. Bu fırsatlarda sonucu değiştiremeyen Bursa ekibi, rakip ataklarda da gole izin vermeyince karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki 26. maçında 13. galibiyetini elde eden mavi beyazlılar, bir basamak daha yükseldi ve 28. haftayı 4. sırada tamamladı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Minareli Çavuş
HAKEMLER: Serkan Eryılmaz (**) Vedat Demir (**) Göker Erel (**)
GOLLER: Dk. 30 Hüseyin Atalay, Dk. 37 Hüseyin Çelik (P) (Bursa Yıldırımspor)
SARI KARTLAR: Ensar (1954 Kelkit B.), Doğacan, Mehmet Mert (Bursa Yıldırımspor)
BURSA YILDIRIMSPOR: Mehmet Mert (**) Muhammet (***) Kerem (**) Mahmut (**) (Dk. 85 Mehmet Kalkan) Ramazan (**) Osman (***) Batuhan (**) (Dk. 61 Tuğkan **) Hüseyin Atalay (***) (Dk. 61 Hacı Mustafa **) Furkan Fehmi (***) Muhammet Furkan Keskinoğlu (***) (Dk. 52 Doğacan **) Hüseyin Çelik (***) (Dk. 85 Kerem)
1954 KELKİT BELEDİYESPOR: Ceyhun (*) Ensar (*) (Dk. 80 Salihcan *) Köskal (**) Halil İbrahim (*) (Dk. 39 Emre *) (Dk. 80 Hüseyin Mert *) Tayfun (**) Caner (**) Enes (**) Erkan (**) Enescan (**) Oktay (**) Adem (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X